Sleep Dimmer

sleep dimmer

​guarantee

Τα στρώματα και τα προϊόντα ύπνου Sleep Dimmer έχουν σχεδιαστεί ενσωματώνοντας την τελευταία λέξη του sleep tech και τη χρήση κορυφαίων και πρωτοποριακών υλικών που εγγυώνται έναν γεμάτο και αποδοτικό ύπνο. Γι’αυτό και όλα τα στρώματα, κάθε σειράς Sleep dimmer, καλύπτονται από πολυετή εγγύηση με τη σφραγίδα της Αθηναϊκής Στρωματοποιίας.

Η Sleep dimmer προσφέρει για όλα τα στρώματα 8 χρόνια 100% εγγύηση για τον πυρήνα των ελατηρίων.

Για τα υλικά γεμίσματος και καπιτονέ των στρωμάτων προσφέρει εγγύηση που ισχύει ως εξής:

1ο-3ο έτοςΠλήρης εγγύηση 100% 
4ο έτοςΕγγύηση 80%Συμμετοχή σας 20%
5ο έτοςΕγγύηση 60%Συμμετοχή σας 40%
6ο έτοςΕγγύηση 40%Συμμετοχή σας 60%
7ο έτοςΕγγύηση 20%Συμμετοχή σας 80%
8ο έτοςΕγγύηση 10%Συμμετοχή σας 90%

Η αξία της επισκευής προκύπτει από τον εκάστοτε ισχύοντα τιμοκατάλογο Service της Sleep dimmer. Το προσδόκιμο ζωής ενός στρώματος είναι τα 12 έτη. Για λόγους υγιεινής, δεν συνιστάται η χρήση του προϊόντος για περισσότερο από 8 έτη.

Η εγγύηση του στρώματός σας ξεκινάει από την ημέρα που θα το παραλάβετε στο σπίτι σας. Η απόδειξη αγοράς λειτουργεί ως στοιχείο ταυτοποίησης της ημερομηνίας αγοράς, για το λόγο αυτό πρέπει να φυλάσσεται.

Η Sleep dimmer έφτιαξε ένα μοναδικό στρώμα αποκλειστικά για εσάς, γι’ αυτό και εσείς αξίζει να ακολουθήσετε συγκεκριμένες απλές οδηγίες προκειμένου να διασφαλίσετε την ποιότητά του και την ισχύ της εγγύησής του:

– Να τηρείτε με συνέπεια τις οδηγίες σωστής χρήσης και φροντίδας.

– Να φυλάσσετε την απόδειξη αγοράς.

Η εγγύηση Sleep dimmer καλύπτει τα κατασκευαστικά σφάλματα του στρώματος ή την αστοχία υλικού. Αν παρατηρήσετε, λοιπόν κάποιο σφάλμα, αναζητήστε την απόδειξη αγοράς και επικοινωνήστε με το τμήμα Customer service.

1. Η εγγύηση ισχύει μόνο για την ελληνική επικράτεια.

2. Η εγγύηση καλύπτει την επιδιόρθωσή του προϊόντος ή την αντικατάσταση του. Τα νόμιμα δικαιώματά σας δεν θίγονται από τη εγγύηση αυτή.

3. Αν κλείσετε ραντεβού με έναν εξιδεικευμένο τεχνικό μας και διαπιστωθεί ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με το στρώμα σας, θα υπάρξει χρέωση της επίσκεψης με το ποσό των τριάντα euro (30€).

Να θυμάστε πάντα ότι, για να ισχύσει η εγγύηση, πρέπει να ακολουθούνται με συνέπεια οι οδηγίες σωστής χρήσης και φροντίδας.

Top view of attractive young woman sleeping well in bed hugging soft white pillow. Teenage girl resting, good night sleep concept. Lady enjoys fresh soft bedding linen and mattress in bedroom

Οδηγίες σωστής χρήσης και φροντίδας του στρώματος.

Βάση-υπόστρωμα ή δυναμικό τελάρο, στο οποίο η απόσταση μεταξύ των λαττών δεν ξεπερνά τη διάμετρο του ελατηρίου του στρώματος.

Δεν ενδείκνυται η κτιστή βάση, διότι το στρώμα δεν αερίζεται και υπάρχει πιθανότητα δημιουργίας μούχλας στο εσωτερικό του. Η λάθος βάση προκαλεί φθορά στο στρώμα, η οποία δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

Οι διάφορες σωματικές εκκρίσεις κατά τη διάρκεια του ύπνου προκαλούν λεκέδες στην επιφάνεια του στρώματος και υγρασία στο εσωτερικό του. Το ειδικό προστατευτικό κάλυμμα Sleep dimmer διατηρεί το στρώμα καθαρό και του εξασφαλίζει άριστες συνθήκες υγιεινής. Ένα λερωμένο στρώμα χάνει την εγγύησή του.

Το στρώμα δεν πρέπει να πλένεται και να βρέχεται. Αν το στρώμα σας λερωθεί, καθαρίστε το τοπικά με ειδικό καθαριστικό. Μην το καθαρίζετε με τη χρήση ατμού, διότι θα δημιουργηθεί στο εσωτερικό του στρώματος υγρασία και μούχλα. Σε περίπτωση που το στρώμα σας βραχεί αφήστε το να στεγνώσει στον ήλιο ή κοντά σε κάποιο θερμαντικό σώμα.

Προσοχή! Μην πλησιάζετε το στρώμα σε σόμπα ή σε τζάκι. Υπάρχει κίνδυνος πυρκαγιάς.

Το στρώμα σας απορροφά τη μυρωδιά τού σώματός σας. Χρειάζεται, λοιπόν, να το αερίζετε μία φορά το μήνα, ώστε να διασφαλίσετε την υγιεινή του, αφήνοντάς τον εντελώς ακάλυπτο για μερικές ώρες.

Ο ατμός προκαλεί υγρασία στα υλικά, η οποία είναι η κύρια πηγή ανάπτυξης βλαβερών μικροοργανισμών, ακάρεων καθώς και δημιουργίας μούχλας. Η μούχλα δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

Όταν ένα στρώμα με ελατήρια διπλώνεται/τσακίζεται, προκαλούνται ανεπανόρθωτες ζημιές και παραμορφώσεις.

Συστήνεται το τακτικό, κάθε δύο μήνες, γύρισμα του στρώματος, πάνω-κάτω και μπρος-πίσω, για ακόμη περισσότερη υγιεινή.

Αυτό μπορεί να προκαλέσει μόνιμη παραμόρφωση στα ελατήρια, χωρίς τη δυνατότητα επιδιόρθωσης.

Είναι κομμάτι της αυθεντικότητας του στρώματος και επιπλέον, είναι απαραίτητη για την ισχύ της εγγύησης, διότι σε αυτήν αναφέρεται ο σειριακός του αριθμός.

Έλεγχος εγγύησης